## **Schedule for: Maintaining an Ethical Inner Balance**

## The Unfinished Business of Our Childhood: Healing the Helping Professional's Childhood Trauma and Attachment Wounds

Date: March 20,2024

Location: EPCC Administrative Services Center [9050 Viscount Blvd, 79925]

Presenter: Dr. Ortega and Panel Presenters

Time	Schedule	Presenter/MC/ Premiere Exhibitors
8:30 AM (15 min)	Registration, light breakfast, networking with exhibitors, Silent Auction. Mariachi	Raffle Tickets for door prizes available at registration table.
8:45 AM - 8:50 AM (5min)	MC/Announcements	Virginia Martinez LCSW-S, BCESWC Committee Chair Sebastian and Christian Garcia
8:50 AM - 10:20 AM (1.5 hrs)	Presentation	Dr. Ortega
10:20 AM – 10:40 AM (20 min)	Break- Door Prizes and Networking with exhibitors, and Silent Auction.	Kathy Giovas LCSW-S, BCESWC Committee member
10:40 AM – 12:10 PM (1.5 hrs)	Presentation	Dr. Ortega
12:10 PM – 12:55 PM (45 min)	Lunch/Networking	Kathy Giovas LCSW-S, BCESWC Committee member
12:55 PM – 2:25 PM ( 1.5 hrs)	Presentation	Panel
2:25 PM - 2:45 PM (20 min)	Break- Door Prizes and Networking with exhibitors, and Silent Auction.	Kathy Giovas LCSW-S, BCESWC Committee member
2:45 PM - 4:15 PM (1.5 hrs)	Presentation	Panel
4:15 PM - 4:30 PM (15 min)	Closing Remarks - Door Prizes, Final networking with exhibitors, and Silent auction winners	Rita Ruelas, Ph.D., LCSW-S, BCESWC Committee Co-Chair Kathy Giovas LCSW-S